Wie zijn wij

Timmermans Hardglas B.V. is specialist in nagenoeg alle glastechnische oplossing voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven, calculatoren en gemeenten. Een ieder die een glastechnische oplossing zoekt is bij Timmermans Hardglas B.V. aan het juiste adres.

Al onze glastechnische producten worden volledig geproduceerd in ons eigen productiebedrijf wat voor u korte lijnen en levertijden inhoudt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden. Vanaf tekentafel tot aan oplevering bent u dus gegarandeerd van topkwaliteit. Wij denken mee over uw glastechnische toepassing.

  

Stabu informatievoorziening

 

 

 

 

 

Klep-, val- en draairamen

Timmermans Hardglas B.V. is ook specialist in het produceren van klep-, val- en draairamen van gehard glas. Onze raamsystemem hebben de volgende voordelen:

  • de ramen kunnen rechtstreeks in het kozijn worden geplaatst; er is geen raamconstructie nodig; het hang- en sluitwerk is voorgemonteerd;
  • de ramen hebben een grotere lichtdoorlatend oppervlakte en laat dus meer licht door dan een traditioneel raam;
  • de ramen hebben geen schilderbeurt meer nodig en zijn onderhoudsvrij;
  • voor de bouwer zijn de ramen eenvoudig en snel te plaatsen;
  • huiseigenaar of eigenaar van panden hebben geen onderhoudskosten meer;
  • architecten hebben nieuwe ontwerpmogelijkheden met een belangrijke rol voor glas;
  • de ramen zijn ook te leveren in politiekeurmerk veilig wonen of Triple-glas die voldoen aan het PKVW klasse-2 volgens NEN 5096.

 

 

 

NIEUW!!!!! Lacobel T - hardbaar gelakt glas

 

 

  

Gehard/Gelaagd Glas uit eigen productie

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief:

 

Uitgebracht nieuwsbrieven downloaden:

 

 

Certificaten

Alle relevante glasproducten van Timmermans Hardglas, voor toepassingen in de bouw en bepaalde andere sectoren, zijn sinds 30 augustus 2006 voorzien van een CE-markering.

Normering

Voor al onze producten heeft Timmermans Hardglas kwaliteitsnormen samengesteld die voldoen aan de normen van de markt.

Constante kwaliteit

Doordat Timmermans Hardglas BV vele certificeringen heeft wordt er door bevoegde instanties wekelijks controles uitgevoerd.

Door deze controles kan Timmermans Hardglas BV een constante kwaliteit van hoogwaardige glasproducten leveren.

 

Keurmerk instanties

Timmermans Hardglas B.V. is trots op haar producten. En dat mag ook, gezien de vele kwaliteitscertificaten die we op onze producten hebben verkregen. Aan de kwaliteitscertificaten is te zien welke kwaliteit gegarandeerd is voor een bepaald product en de bijbehorende toepassing.