Schuifloketten

 

 

Schuifloketten TH-Vitrus van Timmermans Hardglas BV zijn de oplossing voor alle situaties, waarbij glas een perfect kader nodig heeft.

 

Een kompleet assortiment aan profielen, beslag en schuifdeursloten voor etalage-, winkel-, standen- en interieurbouwers.

Alle systeemcomponenten zijn exact op elkaar afgestemd en maken zo een groot aantal combinaties mogelijk voor verschillende afmetingen en glasdiktes.Opmerkelijk zijn de innovatieve detailoplossingen zoals de schroefloze lopermontage of de geïntegreerde aanslagdemping.

 

Timmermans Hardglas TH-Vitrus is het modulaire beslagsysteem dat beantwoordt aan de hoogste eisen qua duurzame functionaliteit, esthetisch design, hoge veiligheid en probleemloze montage TH-Vitrus is een universeel te gebruiken beslagsysteem voor glasdiktes van 6 en 8mm.

 

De kwalitatief hoogwaardige flok van de geleideprofielen, de superieure loopwerktechniek, de stevige verbinding van glas en metaal door transparante kunststof-inlegprofielen als ook de onzichtbaar geïntegreerde aanslagdempers en uithefveiligheden zorgen voor een perfecte, duurzame, lichte en geluidloze functionaliteit van de glasschuifloketten.

Bestel uw Glazen schuifloketten bij Timmermans Hardglas B.V.
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot interieurglas of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor Folder klik hier: